torsdag 27 oktober 2011

väckt men glad ändå

Igår gick jag och la mig relativt tidigt eftersom jag var trött efter att ha simmat 60 snabba längder (ja jag är nöjd). Inser även efter gårdagen att jag förstår statistiken, lite mer för varje dag.


Jag vaknar plötsligt upp ur min djupa sömn och blir först arg och sedan orolig för att någon ringer mitt i natten. När jag såg vem det var som ringde blev jag inte arg, bara glad! -Mattias!


Trodde först att jag drömde eftersom ganska få människor ringer en mitt i natten, men det var for real! När jag ändå slänger mig med engelska uttryck och så- han ska spendera de nästkommande 2 åren i Michigan från och med i mars nästa år. Åh jag är så glad för hans skull. Han är en väldigt fin person& vän till mig även om vi inte pratat på ett tag. (Dåligt!) Hur som helst blev jag väldigt glad att han ringde och berättade det för mig :)


Hoppas att han kommer trivas och att det kommer gå bra, men det var jag att det gör. 


Nu ska jag pigg och glad till skolan. Börjar 13:15, lagom tid och så. Idag blir det metod& etik- seminarium (statstik). Hej och hå jobba på! Sedan blir det grupparbete och efter det en liten promenad. 


Ha en fin dag! 2 kommentarer:

  1. Kämpa på! Och vad spännande med Michigan, hoppas han får det fint där. Kramar

    SvaraRadera

säg hej!